Tästä se lähtee, blogi seksielämästä kaikilla mausteilla. Aion kertoa täällä millaista on nuoren parisuhteessa elävän nuoren naisen seksielämä-oikeasti asioita kaunistelematta.

Innostus lähti kun luin heinäkuun Oliviaa, jossa lukijoista viisi oli pestattu pitämään seksipäiväkirjaa kuukaudeksi ja paljastamaan millaista heidän seksielämänsä on oikeasti. Kaikkihan ei mene aina niin kuin elokuvissa... Tästä innostuneena päätin perustaa blogin, jonka aiheena on seksi. Mihinkään likaisiin yksityiskohtiin menemättä ja mitään kaunistelematta aion avata oven kaikille minun, Liljaanan makuhuoneeseen.

Eilen kävin mieheni kanssa Linnanmäellä härväämässä kaikissa laitteissa. Myös Ukko tuli testattua muutamaankin otteeseen. Viiden tunnin jälkeen olimme jo niin väsyneitä, että suuntasimme kotiin ja sohvalle katsomaan tv:tä. Siitähän se sitten lähti. Lyhyen esileikin jälkeen mies työntyi sisälleni minun istuessani hänen päällään. Sessio sohvallamme oli nopea, mutta hyvä. Yhdynnän jälkeen suuntasimme yhteiseen kuumaan suihkuun.